بتعالج عند طبيب نفسي وكتبلي علاج زولام وانا قريت انه ليه اعراض كتير وخايف من الاعراض الصراحه وانا لسه طالب هو كتبهولي لمده اسبوع هل الفتره دي هيبقي فيها تآثير

icon 12 مارس 2019
بتعالج عند طبيب نفسي وكتبلي علاج زولام وانا قريت انه ليه اعراض كتير وخايف من الاعراض الصراحه وانا لسه طالب هو كتبهولي لمده اسبوع هل الفتره دي هيبقي فيها تآثير

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ياسمين حسن
معالج نفسي
الفتره صغيره وهو أدري بما كتبه.. ولا تؤثر فتره الاسبوع إطلاقا