جيرانابتخاف من كل حاجة من الأكل يكون مسموم ومن الحشرات ومن الموت عموما بيخاف اى حاجة تموتها بتقعد تنفض السرير والملابس قبل اللبس وقت طويل نصحناها ان كل شئ قدر بس الحاله بتسوء

icon 31 يوليو 2016
جيرانابتخاف من كل حاجة من الأكل يكون مسموم ومن الحشرات ومن الموت عموما بيخاف اى حاجة تموتها بتقعد تنفض السرير والملابس قبل اللبس وقت طويل نصحناها ان كل شئ قدر بس الحاله بتسوء

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد ايمن عرقسوسي
الطب النفسي
انصحيها تراجع طبيب نفسي بهدف التشخيص وتقرير المعالجة اللازمة
الدكتورة عبير شعبان
الطب النفسي
مرحبا بك, أولا شكرا لك بالاهتمام بجارتك. ثانيا من الواضح أنها بتعاني من أعراض مرض من أمراض القلق النفسي. انصح...بأن تقوم بعمل استشارة مع طبيب واخصاءي نفسي لوضع الخطة العلاجية والجلسات النفسية. كل التوفيق