حاسه اننا تفكيري تايه بسبب حكم الناس عليا ازاي اعالجوا وازاي احمي نفسي من التاثر بكلام الاخرين وتأكد هل يوجد لدي انفصام في الشخصيه

icon 29 أبريل 2015
حاسه اننا تفكيري تايه بسبب حكم الناس عليا ازاي اعالجوا وازاي احمي نفسي من التاثر بكلام الاخرين وتأكد هل يوجد لدي انفصام في الشخصيه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور تامر المصري
معالج نفسي
يجب مراجعة طبيب وعمل جلسات وفحوصات لبيان نمط الشخصية ونوعها عافاك الله