Strattera Effexor and Modafinil هل من الامن اخذ الادويه معا

icon 24 سبتمبر 2022
حاليا اناا باخد Effexor 75 mg و Strattera 80 mg والcombination شغال كويس جدا معايا بس اناا بقالي وقت طويل حتي من قبل بدايه الدوا واناا عندي اجهاد جامد وبنام كتير وموضوع الاجهاد والتعب زاد شويه هل 200 mg modafinil ممكن اخده بنتظام طوال فتره علاج SSRI لعلاج التعب والاجهاد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حكم دياب
معالج نفسي
يفضل إجراء نظام غذائي لعلاج التعب قبل البدء بالعلاج الدوائي مع الفحص العضوي