صدمة كبيرة اوي في بنت كانت محل ثقة كبير اوي بالنسبالي .. المششكلة اني متحطم وحاسس اني مقدرش اثق في حد تان وغير متقبل فكرة التجمعات والزت الوحدة بطريقة غريبة. وانا قريب من ربنا؟

icon 3 سبتمبر 2017
صدمة كبيرة اوي في بنت كانت محل ثقة كبير اوي بالنسبالي .. المششكلة اني متحطم وحاسس اني مقدرش اثق في حد تان وغير متقبل فكرة التجمعات والزت الوحدة بطريقة غريبة. وانا قريب من ربنا؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد ايمن عرقسوسي
الطب النفسي
انت في مقتبل العمر نظم يومك بشكل متوازن اجتماعيا ونفسيا ودينيا روحيا ودرب نفسك على النظام المتوازن وهذا سيفيدك
طاقم الطبي
الصدمة تخف والحياه تستمر والطبيب يساعدك