عايز انام بفضل صاحى لمدة يومين او ولو نمت انام حوالى ساعتين ب طول ما ا

icon 1 يوليو 2017
عايز انام بفضل صاحى لمدة يومين او اكثر ولو نمت انام حوالى ساعتين بالكثير طول ما انا مغمض عينية عينى بتتحرك سريع ومخى شغال على طول ارجوك محتاج انام

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد ايمن عرقسوسي
الطب النفسي
يمكنك مراجعة مختص للتشخيص الدقيق
طاقم الطبي
انت بحاجه للتقييم والعلاج من قبل الطبيب النفساني ولا تأخذ اي دواء من غير الطبيب المختص