عايزل علاج الجبن الخوف انا اخويا بيخاف جدا و بلاعبه بوكس داخل علي فيها

icon 27 مايو 2016
عايزل اعرف علاج الجبن الخوف انا اخويا بيخاف جدا و بلاعبه بوكس داخل علي سنه فيها علشان اشيل منه الخوف بس بردة بيخاف عايز اعرف ايه الحل

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
قد تكون اعراض قلق اجتماعي ورهاب اجتماعي Social Phobia ينتج غالبا من الطفولة بسبب قسوة الوالدين مراجعة طبيب نفساني هو الحل الامتل