عندى عسر عند بداية الكلام عند الدخول الى مكان ما كالمعاهد والكافيهات والاماكن عامه عند النطق فى البداية وبتسببلى احراج جداااا واحيانا مابعرفش اتكلم كجمود فى عضلات الفم

icon 19 سبتمبر 2016
عندى عسر عند بداية الكلام عند الدخول الى مكان ما كالمعاهد والكافيهات والاماكن عامه عند النطق فى البداية وبتسببلى احراج جداااا واحيانا مابعرفش اتكلم كجمود فى عضلات الفم

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
هذا اضطراب تلعثم بحاجه للعلاج من قبل طبيب نفساني