كنت بشوف وشوش وبسمع اصوات وقت النوم،والفترةدى كنت ف الحمام بمرايةتانى يوم ع طول بقيت بشوف وشوش ع اى حاجه سواء ع اكل اوحيطة او جسمى حتى،والأصوات اتفلبت بقت معظمهاتهديدتفسيركم؟

icon 12 أكتوبر 2017
كنت بشوف وشوش وبسمع اصوات وقت النوم،والفترةدى كنت ف الحمام بمرايةتانى يوم ع طول بقيت بشوف وشوش ع اى حاجه سواء ع اكل اوحيطة او جسمى حتى،والأصوات اتفلبت بقت معظمهاتهديدتفسيركم؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
هذه اعراض تتطلب تقييم الطبيب النفساني قبل التشخيص والعلاج