ما علاج الاستيقاظ من النوم في حاله لا وعي ويعمل حركات عنيفه كأنه بيتخانق مع حد ، يحدث لكم للاشياء،يجري، يبحث عن فأر او قطه،يخبط اللي نايم جنبه وعند الاستيقاظ لا يتذكر اي شئ

icon 8 سبتمبر 2018
ما علاج الاستيقاظ من النوم في حاله لا وعي ويعمل حركات عنيفه كأنه بيتخانق مع حد ، يحدث لكم للاشياء،يجري، يبحث عن فأر او قطه،يخبط اللي نايم جنبه وعند الاستيقاظ لا يتذكر اي شئ

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة صفاء محمود حموده
معالج نفسي
دي اعراض نوع من نوبات الصرع .. تحتاج الفحص والعلاج المناسب.
الدكتور ياسمين حسن
معالج نفسي
يجب عمل رنين علي المخ اولا