انا عندي حساسيه في الجيوب الانفيه وانحراف في الحاجز الانفي بقالي فتره بستخدم قطره اوترفين بس دايما الجيوب الانفيه بتنسد وفي بلغم جربت استيل سستاين فوار بس البلغم لسه موجود

icon 20 مارس 2017
انا عندي حساسيه في الجيوب الانفيه وانحراف في الحاجز الانفي بقالي فتره بستخدم قطره اوترفين بس دايما الجيوب الانفيه بتنسد وفي بلغم جربت استيل سستاين فوار بس البلغم لسه موجود

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ابراهيم ابو تينة
الأنف والاذن والحنجرة
استعمال القطره لا يجوز اكثر من اسبوع لذا انصح باستعمال بخاخ انف يحتوي على الكورتيزون وحبوب مضاضه للحساسيه وبعدها عمل صوره شعاعيه للجيوي الانفيه وعلى ضوئها يعمل اللازم