بيجيلي علي فترات حكة وهرش شديد في الصدر والبطن وخصوصا في الاماكن الي فيها صهد وكتمة و في الحر الشديد وبعد الدش ولما اهرش بتزيد ويظهر احمرار مع العلم اني عندي حساسية انف موسمية

icon 1 أغسطس 2018
بيجيلي علي فترات حكة وهرش شديد في الصدر والبطن وخصوصا في الاماكن الي فيها صهد وكتمة و في الحر الشديد وبعد الدش ولما اهرش بتزيد ويظهر احمرار مع العلم اني عندي حساسية انف موسمية

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد الاسعد
طب عام
تابع مع اختصاصي جلدية