ورم في الاذن بعد التخريم

icon 19 أغسطس 2019
خرمت ودني من اسبوعين وكانت كويسه وفجأه من يومين ورمت واحمرت ومش قادره احرك الحلق فيها او اخلعه ممكن اعرف السبب واسم علاج كويس؟

إجابات الأطباء على السؤال

فتيل بالاذن ( قطعه شاش صغيرة مغموسه فى مرهم مضاد للالتهاب، مضاد للفطريات، مضاد للحكة، ومضاد للبكتيريا كما في مرهم كيناكومب) يتغير كل يومين مع قطرة اذن تحتوي على مضتد حيوي وكورتيزون مثل dexatrol ثلاث مرات يوميا مع مضاد حيوي amoxicillin clavulinic acid 1gram (اوجمنتين 1 جرام قرص /١٢ ساعه) واى مسكن عند عدم التحسن لابد من استشارة طبييب انف واذن

د. الغريب عبدالواحد
الأنف والاذن والحنجرة

فتيل بالاذن ( قطعه شاش صغيرة مغموسه فى مرهم مضاد للالتهاب، مضاد للفطريات، مضاد للحكة، ومضاد للبكتيريا كما في مرهم كيناكومب) يتغير كل يومين مع قطرة اذن تحتوي على مضتد حيوي وكورتيزون مثل dexatrol ثلاث مرات يوميا مع مضاد حيوي amoxicillin clavulinic acid 1gram (اوجمنتين 1 جرام قرص /١٢ ساعه) واى مسكن عند عدم التحسن لابد من استشارة طبييب انف واذن