ممكن الفرق بين ضيق البلع الناتج عن التهاب الحنجرة والناتج عن سرطان الف

icon 18 أغسطس 2015
عمري16سنة ممكن اعرف الفرق بين ضيق البلع الناتج عن التهاب الحنجرة والناتج عن سرطان الفم او المريء او الحنجرة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ابراهيم ابو تينة
الأنف والاذن والحنجرة
الحنجره ليس لها دور في البلع لا يوجد مصطلح اسمه سرطان الفم.ينصح بتنظير المريء

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عندي وجع في الحنجره من الجهه اليسار ووجع شديد عند الكلام ومع صوت طقطقه عند البلع ومعنديش صعوبه في البلع وعملت منظار حنجري قلي السبب المعده وباخد علاج المعده ومش عامل حاجه الموضوع ده داخل في السنتين ومفيش فايده

icon 21 مارس 2021