وال فحص اذني وقال ان فيها التهاب بسيط هل التهاب يبقى معي على طول وهالا

icon 29 يناير 2015
والدكتور فحص أذني وقال ان فيها التهاب بسيط هل التهاب يبقى معي على طول وهالادويه فقط مسكنه والا يروح وكمان من بديت استخدم القطر حاسه السمع عندي احسها تأثرت وفي نفس الوقت ااحس كان أذني كأني في مكان ضغط هواء عالي اذا بلعت ريقي تفتح أذني ثم ترجع تسكر

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
المفروض ان المرض يتحسن بالدواء و يشفى