اعاني من زياده في الوزن وسيلوليت ٢٥ وزني الان ٨٢ يزيد وزني ما ينقص وعن

icon 23 أكتوبر 2018
أعاني من زياده في الوزن وسيلوليت عمري ٢٥ وزني الان ٨٢ يزيد وزني ما ينقص وعندي خمول في الغده ابي حل لإنقاص الوزن

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد خيري
تغذية
الوزن المثالي من 55 الي 62 علي حسب الطول ولازم يكون فية متابعة مباشرة مع متخصص في مجال التغذية العلاجية وعلاج السمنة لازم يكون فية تحاليل طبية زي تحاليل الغدة الدرقية لرفع مستوى نشاط الغدة الي الحد الطبيعي وصورة دم كاملة مع دهون الدم ووصف أدق برنامج غذائي صحي ومتوازن