انا اعانى من الوزن الزائد عايزة اخص عمرى وكمان عايزة علاج للزوائد الجل

icon 20 أغسطس 2017
انا اعانى من الوزن الزائد عايزة اخص عمرى 37 سنة وكمان عايزة علاج للزوائد الجلدية الرد بسرعة ارجوكم...

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائية علاج طبيعي كريمة عبد الرحمن مرسي
علاج طبيعي
يجب معرفة السن والطول والوزن والحالة الصحية العامة حتى يتم عمل برنامج غذائي صحي وعموما يمكن تقليل كمية الدهون النشويات والسكريات وزيادة كميةشرب الماء والمشى وزيادة اكل الخضروات والفاكهة وممارسة الرياضة بانتظام والانتظام في مواعيد الأكل والشرب وممكن عمل جلسات تخسيس موضعى لازالة الدهون في مناطق تجمع الدهون