انا بعمل نظام غذائى بقالى ثلاث اسابيع ولما روحت قست الوزن من يومين نزلت نص كيلو بس وانا ماشيه على نظام وشربب مياة وشاى اخضر بس انا مش عارفة السبب وشكرا ليكوا

icon 13 نوفمبر 2015
انا بعمل نظام غذائى بقالى ثلاث اسابيع ولما روحت قست الوزن من يومين نزلت نص كيلو بس وانا ماشيه على نظام وشربب مياة وشاى اخضر بس انا مش عارفة السبب وشكرا ليكوا

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائية تغذية ايمان محمد حسن الحشكي
تغذية
اهلا بك ... ما هو النظام الذي اعتمدتيه ؟ ولم تذكري وزنك وطولك ؟