انا حامل بالشهر الرابع واريد زياده وزني

icon 14 أغسطس 2018
انا حامل بالشهر الرابع واريد زياده وزني

إجابات الأطباء على السؤال

الميلك تشيك وصفه هايله جدا لزيادةالوزن ولتتعرفى على الطريقه الصحيحه يكنك متابعتى على اليوتيوب قناة وقاية تيوبptclinic ستجدى فيها فديو خاص بالنحافه وبالتوفيق ان شاء الله

الدكتور اسامه محمد
تغذية

الميلك تشيك وصفه هايله جدا لزيادةالوزن ولتتعرفى على الطريقه الصحيحه يكنك متابعتى على اليوتيوب قناة وقاية تيوبptclinic ستجدى فيها فديو خاص بالنحافه وبالتوفيق ان شاء الله