السلام عليكم انا ضعيفة وزني ٤٦ وطولي ١٦٠ بدات اكل ما هو كتير السعرات ولا احرق اي انام ولا امشي كتيرل جسمي ازداد لاكن وزني بقي تابت ما السبب

icon 14 فبراير 2019
السلام عليكم انا ضعيفة وزني ٤٦ وطولي ١٦٠ بدات اكل ما هو كتير السعرات ولا احرق اي انام ولا امشي كتيرل جسمي ازداد لاكن وزني بقي تابت ما السبب

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي تغذية محمد احمد عبد السلام
تغذية
جسمك لم يزد جسمك ترهل من الخمول والكسل ولكن النشاط والتريض فاتح ممتاز للشهية
أخصائية تغذية سجى احمد عواد المدارمه
تغذية
اختاري نظام صحي مناسب لك و مارسي تمارين الرياضيه و حاولي تركزي ع نشويات و العسل و حلاوه و ..