انا عمرى طولى وزنى حاولت اكل كتير بس معرفتش واخدت فيتامينات كتير بستشا

icon 25 مارس 2015
انا عمرى 21 طولى 178 وزنى 60 حاولت اكل كتير بس معرفتش واخدت فيتامينات كتير بستشاره طبيب ومفيش فايده ياريت حل

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائية تغذية سيرين البحيري
تغذية
يفضل ان تكون زيادة الوزن للذكور من العضلات ايضا وليس فقط الدهون لذلك مارس رياضات بناء العضلات واتبع حمية غذائية تناسب احتياجاتك باشراف اخصائي تغذية