انا كان وزني كيلو جرام ف خسرت كيلو و الان مش بتزل وزني ثابت بقاله شهر

icon 14 يونيو 2015
أنا كان وزني 97 كيلو جرام. . ف خسرت 16 كيلو . . و الان مش بتزل . . وزني ثابت بقاله شهر . . و انا وزني المضبوط يكون 70 لان طولي 169 . ف عايز اعرف ازاي ازود عملية حرق الدهون

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائية تغذية ردينه الرفاعي
تغذية
وقفي اتباع الريجيم لمدة 3 الى 5 ايام ثم عودي لتطبيقه لان الجسم اذا تعود على نظام معين لفتره طويله يفقد استجابته