انا كنت ماشي ع نظام رجيم خمس شهور نزلت فيهم كج اصيبت بالانميا عملت تحل

icon 28 يوليو 2017
انا كنت ماشي ع نظام رجيم منذ خمس شهور نزلت فيهم 45 كج اصيبت بالانميا عملت تحليل منذ شهر ورحت لدكتور صيدلي كتبلي علاج نفس الاعراض مستمرة من دوخة وعدم القدرة وضيق التنفس

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي تغذية محمد حمزه
تغذية
يعني انت دلوقتي ماشي على دايت و لا لاه عدد الوجبات اللي بتاخدها كام وجبة في اليوم" غالبا لما تحس بدوخة بيبقى جسمك محتاج اكل مفيش اي مغذيات في الدم" و ضيق التنفس كمان غالبا بسبب الانيميا ضيف ف اكلك بنجر السكر " الشمندر"و اعمل منه عصير مع البرتقال او الليمون الصباح خدلك ملعقتين عسل مع كوب حليب او حتى ماء مع ليمون طبعا الامر يستدعي متابعة مع طبيب باطني