انا نحيفه جدا وشكلى رفيع اوى عيزة دواء كويس يوسع معددتى عشان اتخن عملت

icon 15 مايو 2013
دكتور انا نحيفه جدا وشكلى رفيع اوى عيزة دواء كويس يوسع معددتى عشان اتخن عملت تحليل غده ومفيش حجا طلعت انا عندى قولون بس عيزة فاتح شهيه كويس يخلينى اتخن نفسى اتخن 40 كليلو حتا لو كان حقن بس مهم تجيب نتيجه

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي تغذية فيفيان محمد وهبي
تغذية
كم وزنك و طولك ؟ عملتي تحليل براز و بول و حليل جرثومة المعدة او حساسية الكلوتن ؟ تزيدي 40 كيلو اكيد غير صحي ابدا , و لا يوجد حقن تزيدك هيدا الوزن . ارسلي لي التفاصيل وبرسل لك اللازم من العلاج و النظام الغذائي لزيادة الوزن

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا نحيفه جدا ونفسي اتخن وعملت كل حاجه ومفيش فايده وتعبت من كتر منا رفيعه وعملت كل التحاليل وكلها كويسه بس عندي الحرق عليا انا وزني 44 وطولي 162 بليز حد يرد

icon 1 ديسمبر 2022