انا وطولي بس وزني حاولت ازيد وزني بلعب الحديد وشرب الفتمينات وفاتح الش

icon 31 يناير 2017
انا عمري 23 وطولي 176 بس وزني 53 حاولت ازيد وزني بلعب الحديد وشرب الفتمينات وفاتح الشهية واكلي منيح بس مافي فايدة بس معلومة انا بدخن بس من قبل الدخان وانا نحيف

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائية تغذية سجى احمد عواد المدارمه
تغذية
لعب الحديد بيزيد العضلات ممكن يكون وراثه او تلعب تمارين ترهق نفسك بالتالي يجسمك يحرق اكتر