انا ولدت قيصرى لتانى مرة يوم وفى شهور الحمل جسمى زاد جدا عايزة انزل وز

icon 26 أكتوبر 2014
انا ولدت قيصرى لتانى مرة يوم29/9 وفى شهور الحمل جسمى زاد جدا عايزة انزل وزنى كتير وفى نفس الوقت خايفة لو قللت اكلى ياثر على الرضاعة الطبيعية وبطنى لسة كبيرة اكنى لسة حامل ف الشهر الخامس ياريت تفيدونى على نظام غذائىوظاهر فى وجهى كلف اعمله اي

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائية تغذية كندا بسام حبيب
تغذية
جسم المرضع بحاجة لحوالي 6 اشهر ليعود و يبدا بفقان الوزن . لا مانع من الابتعاد عن تناول الحلويات العالية الدسم كالحلويات العربية و الكيك المضاف له الكريمة. يمكن جعل الوجبات الخفيفة عبارة عن اللوز و اي نوع مكسرات غير مملح بحيث لا تتجاوز نصف كوب . تناولي الاطعمة المغذية و ابتعدي عن الاطعمة العالية بالسكريات. لا تحذفي اي غذاء لانك بحاجة الى تناول كل الاطعمة. ان امكنك المشي 45د ثلاث مرات اسبوعيا