كنت عملت رجيم فترة وخسيت ووقفت رجعت تخنت تانى رجعت عملت رجيم تانى ةخسيت بس من وقتها حسمى مابقاش ينزل خالص انا ةزنى 90 ك ولسه عيزة تانى اعمل ايه

icon 22 ديسمبر 2014
كنت عملت رجيم فترة وخسيت ووقفت رجعت تخنت تانى رجعت عملت رجيم تانى ةخسيت بس من وقتها حسمى مابقاش ينزل خالص انا ةزنى 90 ك ولسه عيزة تانى اعمل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائية تغذية كندا بسام حبيب
تغذية
لقد ثبت وزنك لانك قمت بحميات عشوائية . في المرحلة الولى ابدئي بالمشي يوميا لدة ساعة لنعود و ننشط جسمك و بعد شهر نبدا بحمية ارجوالمتابعة معنا على الموقع