لو سمحتوا انا نظام شغلي بيلزم جهاز بصمه يد وانا خايفه من انتقال اي عدوى ليا فكنت بسال لو عقمت أيدي والجهاز مكان البصمه بقطعه اطن عليها كحول طبي هل الكحول ده هيفيد في الوقايه و

icon 5 يونيو 2015
لو سمحتوا انا نظام شغلي بيلزم جهاز بصمه يد وانا خايفه من انتقال اي عدوى ليا فكنت بسال لو عقمت أيدي والجهاز مكان البصمه بقطعه اطن عليها كحول طبي هل الكحول ده هيفيد في الوقايه و

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائية تغذية رنيم الخضر
تغذية
غسل اليد و تعقيمها بالكحول هو كافي