عندي معدل الحرق ضعيف اعمل ايه

icon 13 ديسمبر 2021
لو عملت نظام غذائي عادي ممكن انزل كيلو ونص ف الشهر ولو عملت نظام غذائي قاسي بنزل كيلو او كيلو إلا ربع في الشهر ممكن اعرف ايه نوع التحليل المطلوب لمعرفه معدل الحرق لعلاجه ؟ وممكن اعمل ايه لرفع معدل الحرق ؟

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي تغذية محمد حمزه
تغذية
التحاليل المطلوبة بتعتمد على الوزن والعمر وايضا بعض التفاصيل الاخرى يمكن مؤقتا عمل تحليل homa ir و تحليل cbc و تحليل vitamin D 25 test