والده من٧شهور توام وجالى تسمم حمل وتوفوا بعد الولاده وبطنى السفليه حجمها زايد هوا وزنى قبل الحمل٥٥بقيت٦٣هل فى طريقه لنزولها قبل حمل تانى لانى طلبت شد بطن فى الولاده ومحصلش شد

icon 24 مارس 2019
والده من٧شهور توام وجالى تسمم حمل وتوفوا بعد الولاده وبطنى السفليه حجمها زايد هوا وزنى قبل الحمل٥٥بقيت٦٣هل فى طريقه لنزولها قبل حمل تانى لانى طلبت شد بطن فى الولاده ومحصلش شد

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي تغذية هدي خطاب
تغذية
اعملي نظام غذائي سعرات و تمارين بطن يوميه و النتيجة بتبقي حلوه اوي بس استمري
أخصائي تغذية احمد حماد
تغذية
الطريقة في إتباع نظام غذائي صحي و ممارسة النشاط البدني و يمكنك إستخدام الزيوت و الكريمات الموضعية (تباع في الصيدليات - كريمات للشد) .