بنتى عمرها سنتين عندها اعوجاج فى الرقبه نحيه اليمين وعملت ليها علاج طبيعى بقالى 6شهور وتتعدل بنسبه 60% وتتعوج تانى ولاحظت انها بتتعوج بعد مابتسخن للعلم انها كانت مولوده كويسه

icon 5 يوليو 2015
بنتى عمرها سنتين عندها اعوجاج فى الرقبه نحيه اليمين وعملت ليها علاج طبيعى بقالى 6شهور وتتعدل بنسبه 60% وتتعوج تانى ولاحظت انها بتتعوج بعد مابتسخن للعلم انها كانت مولوده كويسه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايوب عبود محمد
جراحة العظام والمفاصل
عزيزتي ممكن الاستمرار بالعلاج الطبيعي والتمارين واذا لم ينفع ممكن اجراء تداخل جراحي. اتمنى لها الشفاء