انا ٣٠ اعانى من نهجان وزيادة فى ضربات القلب وتحليل الكوليسترول طلع ١٤٤

icon 25 أبريل 2016
انا فتاة ٣٠ سنه اعانى من نهجان وزيادة فى ضربات القلب وتحليل الكوليسترول طلع ١٤٤ عملت ايكو وطلع سليم فهل يوجد خطورة على القلب علما انى اعانى من كسل الغدة الدرقية

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
المهم في الأمر السيطرة بشكل صحيح على الغدة الدرقية وبعدها ستتلاشى كل الأعراض وستجنبين المضاعفات سواء القلبية أو غيرها