انا انا حجم صدري قبل الزواج كان كبير و بعد فطام الثالث بقي صغير جدا يك

icon 19 مايو 2016
انا عمري 33 انا حجم صدري قبل الزواج كان كبير و بعد فطام ابني الثالث بقي صغير جدا يكاد يكون مافيش هل هناك حل غير العمليات الجراحيه وفي ناس بيقولو حليب الصوايا كويس بس مضر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسلام محمدي
جراحة تجميلية
المريضة العزيزة, تكبير الصدر يتم اما عن طريق حقن الدهون الموضعية او وضع ممدات ثدي و لا جدوى من حليب الصويا او غيره.