انا لدي فوي وجهي خياطة غرز وكنت عوز اتخلص منها بس ازاي مش عارف اعمل اي

icon 13 نوفمبر 2015
انا لدي فوي وجهي خياطة (2غرز) وكنت عوز اتخلص منها بس ازاي مش عارف اعمل اية حاولت استفسر منكم يريت تجاوبوني من فضلكم please

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد سليمان
جراحة تجميلية
تتحسن آثار الجروح جدا بعد مرور 3 شهور و عموما لا يمكن التدخل الجراحي قبل مرور سنتين و الافضل استخدام لصقات السيليكون بعد إزالة الغرز بيومين و حتي 3 شهور و أن شاء الله لن تحتاج لشيء اخر
د. تيسير شنابلة
جراحة الفك والأسنان
يجب ازاله الغرز عند نفس الطبيب بعد خمسه ايام من وضعها وسلامتك