اجريت عملية فتاق من فترة في الجهة اليسرى والان لدي فتاق اربي في الجهة اليمنى ولكن صغير جدا لدرجو انه غير بارز ولكن بالاشعة وضح فهل الأفضل إجراء عملية الأن مع العلم لاأشعر بالم

icon 24 نوفمبر 2018
اجريت عملية فتاق من فترة في الجهة اليسرى والان لدي فتاق اربي في الجهة اليمنى ولكن صغير جدا لدرجو انه غير بارز ولكن بالاشعة وضح فهل الأفضل إجراء عملية الأن مع العلم لاأشعر بالم

إجابات الأطباء على السؤال

الاستشاري محمد عمر عبد العليم
جراحة عامة
اذا وجد فتق بالاشعه و توجد اعراض مثل الالم يجب اجراء الجراحة

تعليقات الزائرين

ggbdhdhd hdbhhc ggbdhdhd hdbhhc

في طفله عندها شهر و 3ايام عملنلها عمليه الفتاق في الجهتان وفضلت يوم العمليه ونص اليوم الي بعده ولا بتاكل ولا بتعيط ولا وشكلها لسه مفقتش من البنج وكانت سخنه بعد العمليه جامد وبعدين تاني يوم رحنا لدكتور وحولها الحضان علشان مبترضعش وبقلها يومين في الحضان وبقت بترضع بس مش بتعيش ممكن اعرف من اي

icon 20 يونيو 2023