بعدكذاعملية ناسوروخراج شرجي تعبت تاني وكان في صديدكتيربينزل ال عملي عم

icon 2 أكتوبر 2015
بعدكذاعملية ناسوروخراج شرجي تعبت تاني وكان في صديدكتيربينزل الدكتور عملي عمليه ناسوروخراج شرجي وفتح فتحه جمب الشرج نازل منها خيط حريرهل الفتحه دي بتقفل لوحدها ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زياد دلول
جراحة عامة
بالعادة لاتتم عملية الخراج والناسور بنفس العملية . ولكن يبدو ان لديك ناسور عالي او مركب حول الشرج . العلاج بالخيط يهدف للقص البطئ لمجرى الناسور الشامل للعضلة الشرجية مم يمنع حدوث السلس او عدم الاسمساك . وسطيا يسقط الخيط لوحده خلال 6 اسابيع .