عندى انسداد فى القنوات المرارية تم عمل منظار فى لكن لم ياذن باستخراجهم

icon 16 سبتمبر 2018
عندى انسداد فى القنوات المرارية تم عمل منظار فى 7\2018 لكن لم ياذن الله باستخراجهما والحمد لله, وتم تركيب دعامة 12 سم لكى تصرف العصارة الصفراوية هل الدعامة دائمة ام تزال بعد مد

إجابات الأطباء على السؤال

دائمة مع المتابعة فى حالة انسدادها مرة اخرى

طاقم الطبي

دائمة مع المتابعة فى حالة انسدادها مرة اخرى

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا ركبولي دعامه وغيروها شهر بدعامه اصغر منها وبعد تركيبها بأسبوعين شالو الدعامه من القناة

icon 10 يناير 2022
زائر زائر

لو سمحت ي دكتور ابوياا كان عامل عملية دعامة ف القنوات المرارية ف شهر 12 ودلوقتى بعد يتعب تاانى وتبان عليه نفس الاعراض اللي هى تغير لون البول و صفار الجلد و العين وجع شديد ف البطن ممكن اعرف اى المطلوب

icon 13 يونيو 2022
Shreef Afya Shreef Afya

لو سمحت والدي عمل العمليه من 3 ايام تركيب دعامه في القناه المراريه وبيحس بااعراض القئ السخونيه ايه حلها

icon 5 نوفمبر 2022
زائر زائر

السلام عليكم مريضة بعمر 78 تم وضع دعامة بلاستيكية 7سم للقناة الصفراوية منذ شهر لكن لم تستأصل المرارة ، كانت توصية الطبيب الانتظار بعد عملية منظار القناة الصفراوية لمدة لا تقل عن( 9 أسابيع )على ان تتبع حمية خالية الدهون خلال هذه الفترة ، - منظار المرارة أجريَ في دولة أخرى و لا سبيل حاليا للتواصل مع الطبيب - هل من اجراءات احترازية يمكن عملها مثل تحليل وظاىف الكبد و البنكرياس و الكلى او التصوير للتأكد من ان الوضع على ما يرام

icon 28 مايو 2023
سعيد  العايد سعيد العايد

عملت زراعة الكبد وصار عندي تسريب في القناة الصفراء. تم تركيب دعامة بالتنظير في القناة الصفراء ولا زال التسريب موجود ويشير الدكتور الى انه القنوات الصفراويه الموجوده داخل الكبد مغلقه ولذلك يصعب وقف التسريب ..

icon 21 يوليو 2023