التثدي لدي الرجال والدكتوره المختصين لعلاجه

icon 31 يوليو 2021
عندي تثدي بقاله اربع سنين مفيش الم ولا اي حاجه بس حالة احراج كراجل التثدي فالحلمه بس فالاول كان الحلمتين بس حاليا واحده كبيره والتانيه بسيطه هقدم عالخدمه العسكريه وحبيت احل المشكله دي هيروح لوحده ولا اي ظروفه والدكاتره المختصين للحاله لو هكشف اروح لدكتور ايه والنصيحة منكم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور باسم البطاينه
جراحة عامة
مراجعة طبيب مختص بجراحة الثدي و انت بحاجة لبعض التحاليل المخبرية لاستثناء بعض الامراض