الم في الثديين عند الضغط عليهما

icon 25 ديسمبر 2022
منذ أكثر من شهر أشعر بألم في الثديين عند الضغط عليهما.. بالرغم إن هذا الألم كان يأتيني فقط قبل الدورة الشهرية بأيام ..ما السبب وما العلاج لطفاً ؟

إجابات الأطباء على السؤال

مساء الخير هو الالم في الثديين دوما بيبقى نتيجه ان حجمهم كبير النتيجه للرضاعه والولاده والحاجات دي فدي نسميها فايبر ادينولوزيز التورم الطبيعي للثديين نتيجه لكبر حجمهم ونتيجه لنشاط الهرمونات شهريا فانت كل اللي بتستخدميه براه يكون مبطن من الداخل مع مسكن عند وجود الم زي بروفين 400 عند اللزوم بس لو الموضوع تكرر * أو حسيت حته في حته لوحدها فيها تكتل يبقى تعملي سونار على الثدي الف سلامه

الدكتور رفيق عبده جعفر
جراحة عامة

مساء الخير هو الالم في الثديين دوما بيبقى نتيجه ان حجمهم كبير النتيجه للرضاعه والولاده والحاجات دي فدي نسميها فايبر ادينولوزيز التورم الطبيعي للثديين نتيجه لكبر حجمهم ونتيجه لنشاط الهرمونات شهريا فانت كل اللي بتستخدميه براه يكون مبطن من الداخل مع مسكن عند وجود الم زي بروفين 400 عند اللزوم بس لو الموضوع تكرر * أو حسيت حته في حته لوحدها فيها تكتل يبقى تعملي سونار على الثدي الف سلامه