انا روحت ل علشان اركب اسنان هركب اسنان اماميه هو صغرلي الاسنان الدعامي

icon 27 أغسطس 2017
انا روحت لدكتور علشان اركب اسنان هركب 6 اسنان اماميه هو صغرلي الاسنان الدعاميه وبقيت احس بهوا فيهم قالي اروحله بعد اسبوع وانا عايزه اسأل في حل اني ارجع الاسنان الي صغرها تاني

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة رولى حمدان
طب اسنان
لا يمكن ارجاع الاسنان المبرودة لكن يمكن تعويضها بالتركيبات وعند التركيب يزول الشعور بالبرودة في الاسنان
د. اماني العساف
طب اسنان
الجزء الذي تم برده لا يمكن تعويضه سوى بعمل تلبيسات لهم فقط