رايحة ل اسنان عشان حيموت العصب وبعدين يركب تاج فالاول حيحط ابرة بنج وا

icon 5 مارس 2012
رايحة لدكتور اسنان عشان حيموت العصب وبعدين يركب تاج......فالاول حيحط ابرة بنج......وانا بخاف منها جدااااااااااااااااااااا..........ايه الحل لتجنب الم بتاعها؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
ما تعمليش حاجة. سيتحسن من تلقاء نفسه.يفضل مراجعة طبيبك احتياطاً.
د. احمد ابو رضوان
طب اسنان
الاصل فى المعالجه اللبيه استخدام البنج والصور الشعاعيه وذلك لاتمام معالجه لبيه اولا سليمه مئه بالمئه ومن ثم تركيب التاج ولا تخافى قولى لدكتورك ان يضع لك بنج موضعى قبل وخز ابرة البنج فبهذا لا تشعرى باية الام ويتم الاجراء بامان والف سلامه