هل أضرار برد الاسنان ( حساسية الاسنان ) تدوم مدى الحياة ام تأخذ فترة وتشفي وشكرا

icon 5 يناير 2018
هل أضرار برد الاسنان ( حساسية الاسنان ) تدوم مدى الحياة ام تأخذ فترة وتشفي وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمرو عبد الرحمن
طب اسنان
المشكلة مش بس الحساسية, ممكن الحساسية لو زيادة العصب مايستحملش و تحتاجي حشو عصب للاسنان. لو كان برد الاسنان لتركيب طربوش ، فبعد تركيب الطربوش المفروض تنتهي، لكن لو انتي بردتي مثلا اسنانك علشان تقصريهم فالحساسية هتفضل موجودة و هتاخد فترة عقبال ماتروح ، و دا علي حسب رد فعل عصب الاسنان و كمية البرد نفسها.