ابنى عمره شهرو ايام وزنه وبيرضع طبيعىى لكن بحس ان لبنى مش كافى وانه بي

icon 3 نوفمبر 2013
ابنى عمره شهرو5 ايام وزنه 3620 وبيرضع طبيعىى لكن بحس ان لبنى مش كافى وانه بيجوع فابديله رضعةة اعشاب بيبى كالم مرة فى اليوم هل الامر كده طبيعى والاعشاب بشكل يومىى مفيدة ولا مضرة وبيرجعع لبن كتيير والدكتور كاتبلة فاركوتتيليام

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور تيسير الزعبي
أطفال وحديثي الولادة
كما ذكرت سابقا لا احب كثره الاعشاب فى غذا الطفل لانه يجعل الطفل خامل. اعطيه حليب مكمل.