انا عندي عنده شهور وهو في فترة التسنين ومش عاوز خالص يشرب مية واحنا دل

icon 18 مارس 2013
السلام وعليكم دكتور انا عندي سؤال ابني عنده 7 شهور وهو في فترة التسنين ومش عاوز خالص يشرب مية واحنا دلوقتي ف السعودية وحر كتير وخايفة عليه يعني مفيش حاجة تغير طعم المية غير البرتقال المرجوا الرد وشكرا لكم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور تيسير الزعبي
أطفال وحديثي الولادة
يمكن ان تضعى جل على الليثه وان تعطيه رفانين لتخفيف الم الاسنان.اى عصير طبيعى يمكن اعطاءه.اذا كان يرضع طبيعى فهو يكتفى من الماء من حليب الام.الماء ضرورى لهذا غيري نكهة الماء باى سائل اخر.