انا قلقة جدا اليوم عملت حمام ووجدت فى البراز بعض المناطق حمراء مع العلم انى اكلت طماطم وهده اول مرة ارجو الرد سريعا وشكرا

icon 15 نوفمبر 2018
انا قلقة جدا اليوم عملت حمام ووجدت فى البراز بعض المناطق حمراء مع العلم انى اكلت طماطم وهده اول مرة ارجو الرد سريعا وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
راقبي الموضوع لعده ايام لان ما ذكرتيه ربما يكون والسبب اي اكل الطماطم لان قشر الطماطم لا يتم هضمه وربما رايتيه في البراز راقب الموضوع امتنع عن اكل الطماطم في ايام قليله حتى تتاكد من ان لا شيء هناك في البلد