ايه افضل نوع لبن اطفال لطفل شهور وناقص وزن نكتالياام بيبيلاك اوبيوميل

icon 22 مايو 2016
السلام عليكم ايه افضل نوع لبن اطفال لطفل 6شهور وناقص وزن نكتاليا2ام بيبيلاك 2اوبيوميل2 افدوني لاني محتاره والطبيب قالي اي نوع رقم2يمشي الموجود للعلم انه كان بياخدلبن S26AR

إجابات الأطباء على السؤال

د. امال ادريس
طب أطفال
فعلا اي نوع ينفع المهم الطفل يتقبله
الدكتور ايهاب الرفاعي
طب أطفال
أهلا بحضرتك ....... ** لو الارتجاع ما زال موجودا و هو سبب نقص الوزن فأفضل حليب له هو : ( Novalac _AR Digest ) . ** لو الارتجاع توقف فأفضل حليب له ليزيد وزنه هو : ( Promil _ Gold ) .