بنتى عندها سنين على طول بتصوت بطريقة هيستيرية وتتتعصب لما متخدهش اللى

icon 15 يونيو 2015
بنتى عندها 3سنين على طول بتصوت بطريقة هيستيرية وتتتعصب لما متخدهش اللى عايزاه بتقبض على يدها جامد وتعض فى اى حاجة قدمها ومبتقولش جمل كاملة وفى كلام مبتفهموش وبتعمل على نفسها؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمر حمدان
طب أطفال
هذه مرحلة العناد التي تزيد بالتعامل الغير هادئ وتطلب زياده في الاهتمام والشعور به- راجعي طبيبها للفحص الطبي واعطاء الارشادات اللازمه