بنتى عندها و شهور ووزنها كم بالملابس و طولها ووزنهاعند الولادة كم هى م

icon 9 يونيو 2013
السلام عليكم بنتى عندها سنة و 3 شهور ووزنها 10.4 كم بالملابس و طولها 76 ووزنهاعند الولادة 2.5كم هى مش بتاكل غير مرة واحدة فى اايوم و بتاخد لبن نيدو 1+ 200ملل 3 مرات يوميا مشكلتى ان اكلها ضعيف قوى و بتاكل بااعافية مع العلم انها بتطلع الضروس اليومين دول هل وزنها و طواها مناسب لسنها و موضوع الاكل ايه حله

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور شيار باسم صادق جبر
طب أطفال
ورنها و طولها مناسب لعمرها و اوزن الولادة و اكن يبدو انها مزاجية في الاكل و هذه ليست مشكلة ما دام وزنها مناسبا