تبول لا ارادي الولاده لبنت ١١ يوميا الرد واسم الدواء المناسب

icon 26 يونيو 2016
تبول لا ارادي منذ الولاده لبنت ١١ سنه يوميا ارجو الرد واسم الدواء المناسب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد قريب
طب أطفال
لايجوز اعطاء اي دواء دون عمل فحوصات معينة..وفحص الطفلة سريرياً..واتباع ارشادات معينة. سلامتها
الدكتور ايهاب الرفاعي
طب أطفال
أهلا بحضرتك ......... السؤال الأول : هل التبول اللاإرادي ليلا فقط أم ليلا و نهارا ؟ السؤال الثاني : ما نتيجة تحليل البول ؟ السؤال الثالث : هل تم استخدام أي أدوية لعلاج الحالة في فترة سابقة ؟ بعد إجابة حضرتك علي الأسئلة الثلاثة سأشرح لك خطة العلاج إن شاء الله ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
الدكتور مصطفي العريني
جراحة الأطفال
ده مجرد تأخر في نضوج مركز الإيقاظ في المخ لا قلق اعطيها وقتها ممكن تاخد incont la 4 mg نصف قرص صباحا و مساء و لابد من إيقاظها مساء لتنشيط مركز الإيقاظ و يمكن استعمال جهاز التنبيه الجرسي