صباح ال لو سمحتم انا بنتي عندها واربع شهور وزنها كيلو واكلها ضعيف جدا

icon 28 ديسمبر 2014
صباح الخير لو سمحتم انا بنتي عندها سنه وأربع شهور وزنها 9 كيلو واكلها ضعيف جدا واللبن مش بتشربه عايزه اعرف اعملها ايه وياتري وزنها كويس وكام يكون وزنها الطبيعي وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد الخطيب
طب أطفال
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته وزنها ناقص بعض الشيء,ولكن يجب معرفة وزن الولادة
الدكتور تيسير الزعبي
أطفال وحديثي الولادة
بحاجة الى عمل فحص دم وفحص للزنك.والتقليل من العصائر المعلبة والشيبس يجميع انواعه.وزنها في الحد الادنى للطبيعي